Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Total Sinergy Srl-D
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Zeolit Silicic 180 capsule
145 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Descriere

Activ Zeolit Silicic produs BionaturaPlus este un pas inainte in evolutia zeolitului, contine siliciu, ceea ce inseamna ca gradul de absorbtie in organism este mult imbunatatit fata de alte forme de zeolit de pe piata. Procesul de fabricatie al Zeolitului Silicic de la Bionatura are 20 microni, adica mai fin de 20 de ori fata de alti zeoliti ce au in general 400 microni.

Activ Zeolit Silicic pe langa faptul ca este micronizat intr-o forma avansata de pulbere fina, datorita imbogatirii cu siliciu contribuie la o mai buna absorbtie a calciului, siliciul fiind un element important in formarea colagenului, a tesuturilor conjuctive sau oaselor.

Pe langa calitatea de detoxifiere naturala a zeolitului, Zeolitul Silicic micronizat stimuleaza puternic sistemul imunitar si previne procesul de imbatranire premature a tesuturilor, persoanele in etate fiind in mare nevoie de siliciu deoarece acesta scade considerabil cu inaintarea in varsta iar Zeolit Silicic previne acest lucru prin curele de detoxifiere si imunizare de cel putin 6 luni de zile.

Flaconul de Activ Zeolit Silicic contine 180 de capsule a cate 450 mg/cps
Din Gura in Gura